Ajuda'ns a organitzar actes i activitats per explicar què fem i per què ho fem! Fes-te voluntàri/a!!

Presentar un recurs contenciós-administratiu contra l’adjudicació d’un contracte a dit per un valor tan elevat i que afavoreix un magistrat del Tribunal Suprem no és fàcil ni barat. Ajuda’ns a fer-ho possible!

Deixa’ns les teves dades per ajudar-nos a organitzar actes i xerrades per tot el territori. Ens posarem en contacte amb tu per poder organitzar-lo conjuntament.

Les dades que ens faciliteu en aquest formulari seran tractades per l’ASSOCIACIÓ ATENES DE JURISTES PELS DRETS CIVILS, qui en serà el Responsable del tractament, amb la finalitat de posar-nos en contacte amb tu per tal d’organitzar conjuntament o demanar la vostra participació i, en cas d’autoritzar-ho expressament, enviar-vos informació de l’Associació. Teniu dret d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les vostres dades, d’oposar-se i limitar-ne el tractament, així com de revocar, en qualsevol moment, el consentiment que hàgiu pogut atorgar pel seu tractament. Podeu consultar la informació detallada de la nostra <a href=”/politica-de-privacitat”>política de privacitat</a> i de la relació de mecenatge aquí.

 

Aquí trobaràs la informació de com tractarem les teves dades i la nostra política de privacitat.